oljersjo-kennel

Direktlänk till inlägg 1 april 2013

Igår tror jag...

Av Malin Ullström - 1 april 2013 09:18

...bestämt att våren kom!  

Ibland undrar man vad man håller på med, gå upp klockan fem för att åka på Working test...när man ställt om till sommartid. Det är tur att jag har en familj och då speciellt döttrarna som håller ställningarna med hundar och valpar så man kommer iväg.

Jag hade lovat Anna-Lena och Ylva att följa med när dom skulle starta Essie och Rhea på ett WT, och då som personlig coach! Funderar på att göra detta istället för att starta mina egna...man blir inte lika nervös...bara nästan!  


Våren hade precis kommit och efter en hel dag utomhus drog det lätt i kinderna! Underbart väder och ett mycket trevligt test med många trevliga människor. Jag hade ingen hund med mig utan tog istället kameran med och fotade där jag kom åt..måste nog köpa ett annat objektiv.

   



Ylva och Rhea gjorde ett WT med blandat resultat. Viktigast av allt var att dom fick sluta på topp och att Ylva fick nog en klarare bild på vad som behöver tränas. Nu kör vi så det ryker Ylva, ni var så duktiga för att vara första gången!  

   


Anna-Lena och Essie, var såååå duktiga! Tyvärr lite otur på första stationen, men var väldigt jämn på alla de andra och slutade på en fjädeplats av 31 hundar!! Anna-Lena, ni var så duktiga och jag är så stolt över er! 

Det som är så roligt är att Anna-Lena skulle inte hålla på med jakt träning, men är en riktig "fena" på det nu! Härligt jobbat!! Essie som har haft problem med att koppla av i dessa situationer kunde t o m lägga sig ner och koppla av fast det sköts överallt!   Nu kör vi så det ryker, Anna-Lena!

   

 

Alla pristagarna i alla klasserna!


Tack för en trevlig dag i vårvädret, det var värt varenda minut att vara med er och era härliga hundar!

Kram Malin


Ps. Nästa år är det vår tur, Roger!




 
 
Ingen bild

Anna-Lena

1 april 2013 20:12

Ja, visst var det en härlig dag!
Fantastiskt väder, härligt sällskap och underbara hundar framför allt! Vi har roligt på våra möten... :)
Och det blossade rejält i ansiktet i går kväll efter dagens varma solstrålar!
Som du vet gick vi omkring på små moln i går kväll och bara njöt av Essies framgångar. :)
Nu planerar vi för fullt hur vi ska göra när nästa lilla labbe kommer i huset. Mycket passivitetsträning har vi bestämt oss för att det ska bli....... :)
Tack för all hjälp Malin, och för att du alltid är så positiv, glad och kommer med massa tips och goda råd och coachar oss. Det är då det blir så här bra!
Kram Anna-Lena med familj och djur.

Malin Ullström

1 april 2013 20:59

Tack snälla, Anna-Lena!:)
Det är inte svårt att coacha er när man har så bra valpköpare!
Stor kram från oss alla i Öljersjö!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin Ullström - 7 mars 2019 14:13


...det är inte lätt att hinna med att uppdatera både hemsida, blogg och facebook. Eftersom det är lite "pyssligare" med bloggen så har jag bestämt mig för att sluta skriva här. Vill ni ha kontakt med oss eller följa oss är ni välkomna till vår hems...

Av Malin Ullström - 23 april 2018 21:13

...väl dags för uppdatering!  Här har hänt en massa sedan jag  skrev sist och det är ju inte så konstigt då det är länge sedan... För att sammansfatta allt så har jag haft lydnadsträning för "valparna" som snart blir 8 månader (tillsammans med ett li...

Av Malin Ullström - 5 januari 2018 20:15

... har precis börjat!  Hösten och än så länge vintern (?) har gått i ett, det har varit mycket både på jobbet och privat. Valparna har flyttat och av alla uppdateringar jag fått så verkar det som om alla de små grynen sköter sig exemplariskt! Det ve...

Av Malin Ullström - 7 november 2017 09:05

...underbart hörstväder och hundträning, kan det bli bättre?!     Vi är ett gäng som träffas ungefär varannan helg och tränar våra hundar, så roligt! Alla med olika mål och förutsättningar, men alla har ett gemensamt intresse och det är att ha tr...

Av Malin Ullström - 6 november 2017 20:29

...alla valpar flyttat!    Öljersjös Diana Joy of Java, eller "Doris" som hon skall kallas flyttar på fredag till sitt nya hem!     När valparna var drygt 6 veckor var min goa väninna Tina, från Tillyhills kennel, här och fotograferade valparna...

Presentation


Välkomna till Öljersjös kennel!

Här kommer jag att skriva när tid finnes om hundträning, tävling och annat smått och gott om hund!

Titta gärna in på vår hemsida
http://oljersjoskennel.se

Med vänlig hälsning

Malin Ullström

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards